Nadja Pass • Samtalesaloner

Samtalesaloner om FRIHED i Agnes Henningsens barndomshjem

Samtalesaloner i Høstgildesalen, lørdag d. 17. november kl 18.00 – 20.30. 

Nadja Pass byder indenfor i Høstgildesalen, hvor vi fordøjer dagens oplevelser gennem små uhøjtidelige samtaler gæsterne imellem.

Der starter en ny samtale hvert kvarter. Så kig op og vær med, når det passer i dit program – og snak med, så længe du har lyst.
 
Du er velkommen til at tage et glas vin eller en kop kaffe med over fra baren.

Nadja Pass er rektor for Samtidens Akademi – en helt ny form for læreanstalt hun selv har startet som et samlingspunkt for alle, der gerne vil erstatte modløsheden og magtesløsheden med troen på, at det nytter. Hun er også initiativtager til Samfundslaboratoriet Borgerlyst og Samtalesaloner.

Gennem årene har hun desuden rådgivet en lang række ministerier, virksomheder, organisationer og kommuner om samfundsengagement, nye fællesskaber og fremtidens frivillighed. Særligt relevant for Agnes Henningsen-festivalen er de store undersøgelser hun for nogle år siden lavede for Beskæftigelsesministeriet om erhvervskvinders ambitioner og de snublesnore, mange falder over på direktionsgangene.

Til Agnes Henningsen-festivalen har Nadja udviklet en helt ny form for samtalesalon om FRIHED. Her kan man kigge forbi som det lige passer i aftenprogrammet og deltage i så mange samtaler, som man har lyst til.