Spis under festival • Let gang på jorden – et sanseligt måltid i tre akter

Let gang på jorden

et sanseligt måltid i tre akter ved Mette Sia Martinussen, Puk Lyskjær Larsen, Thomas Pasfall og Peter Yung

Agnes Henningsen var nysgerrig og havde stor appetit på livet – hun insisterede på at være et sansende menneske og at hun som kvinde havde lige ret til at udfolde dette i sit liv.

I et ønske om at hylde Agnes Henningsen og den frie, erotiske og sansende kvinde indbyder vi til et kulinarisk, kunstnerisk og sanseligt måltid.

I samarbejde med madkunstner Mette Sia Martinussen og tre af landets dygtigste kokke iscenesætter vi et måltid i 3 akter i Avlsgården på det smukke Lundsgaard Gods, hvor Agnes Henningsen voksede op.

Mette Sia Martinussen sætter scenen i forvalterboligens stuer og stiller opgaven – gastronomisk at fortolke Agnes Henningsen sanselige og livsfulde væsen i én servering – til tre af landets bedste kokke: Thomas Pasfall (Pasfall), Puk Lyskjær Larsen (Rudolf Mathis) og Peter Yung (Årets kok 2017).

Kom og vær med til dette ikke helt almindelige måltid! 

Måltidet kan opleves fredag d. 16. november og lørdag d. 17. november under festivalen. Vælg om du vil spise kl. 18.00 eller 19.30. Måltidet varer ca 1 time og et kvarter.

Prisen for måltidet er 350,- (eks billetgebyr). Der er et begrænset antal pladser til rådighed. Drikkevarer tilkøbes ved billetbestilling

Mødested: Det Gamle køkken, Hovedbygningen, Lundsgaard Gods

 

 

Mette Sia Martinussen er kok og madkunstner, specialiseret i kulinariske oplevelser, hvor bl.a. historiske og kulturelle fænomener formidles i nye og unikke, sansemættede formater.

 

 

Puk Lyskjær Larsen er kok og restauratør ved Rudolf Mathis i Kerteminde, som gennem mere end 20 år har været kendt for gastronomi i absolut topklasse.

 

 

 

Thomas Pasfall er ejer og køkkenchef ved den odenseanske gourmetrestaurant Pasfall. I 2018 blev restauranten for 3. år i træk anbefalet i michelin-guiden.

 



Peter Yung blev udnævnt til årets kok i 2017. Han er udlært fra Falsled Kro og har været chefkok på flere af Danmarks bedste restauranter.